Schedule

Big Event

Saturday live program schedule.

Programme schedule.

(3.00pm - 3.30pm) UK time

2022

Introduction of any genres of music around the world and the host for 30mins.

( 4.00pm to 4.30pm) Central European Time

2022

(3.30pm - 4.00pm) UK time

2022

Introduction of Artist of the week, for 30mins, reading his/her biography and also play their songs.

( 4.30pm - 5.00pm).Central European Time.

2022

( 4.00pm - 5.00pm) UK time

2022

Interactions with fans for 1hr, Via any social media platforms and call in. 📞.

(5.00pm - 6.00pm) Central European Time.

2022

(5.00pm - 5.30pm) UK time

2022

Guest on the block for 30mins.

(6.00pm - 6.30pm) Central European Time.

2022

( 5.30pm - 6.00pm) UK time

2022

Guest on the block for 30mins.

( 6.30pm - 700pm) Central European Time.

2022

(6.00pm - 7.00pm) UK time.

2022

Dj gigs section. 1hr.

(7.00 - 8.00pm) Central European Time.

2022